Bedrijfsprofiel
Zoho Recruit

Sneller werven, beter werven

Zoho Recruit is een cloud-gebaseerd applicant tracking system dat is ontwikkeld om diverse, end-to-end wervingsoplossingen te bieden voor uitzendbureaus, HR-afdelingen van bedrijven en het inzetten van tijdelijk personeel. Met de gebruiksvriendelijke software voor recruitment maakt u het wervingsproces snel en moeiteloos.

Ga verder dan alleen werving

Zoho begrijpt dat de constante behoefte aan resources tegenwoordig nog uitdagender is. Dit vraagt om wervingssoftware die on-demand passende kandidaten biedt in de kortst mogelijke tijd en die geweldige kandidaat- en klantervaringen garandeert. Die ervaringen zijn alleen realiseerbaar door de innovatieve kracht van het Zoho Recruit ecosysteem met gespecialiseerde partners zoals CorTexter.

De integratie

Als plug-in werkt CorTexter rechtstreeks vanuit het Zoho Recruit recruitmentsysteem. Per vacature wordt CorTexter aangeroepen, worden de unieke analyses gestart en de edits verwerkt, waarna de resulterende geoptimaliseerde vacature in Zoho Recruit direct beschikbaar is voor publicatie.

Koop deze integratie
Partners
Carerix
Partner
Carerix
Gebaseerd op jarenlange ervaring biedt Carerix een modern platform dat het gehele proces van Werving & Selectie, Uitzenden en Detachering ondersteunt, vanuit één systeem. Met een krachtig netwerk van high-tech bedrijven, biedt Carerix state-of-the-art recruitment software.
Lees verder
OTYS
Partner
OTYS
OTYS Go! is cloud-gebaseerde recruitment software dat naadloos ingericht wordt op jouw recruitmentproces. Van het vinden van kandidaten en opdrachtgevers tot het beheren van jouw administratie en alles ertussenin. Samen met partner brengt OTYS jou de nieuwste recruitment tech innovaties.
Lees verder
Recruitee
Partner
Recruitee
Recruitee is krachtige software die het inhuren gemakkelijk maakt. Recruitee is ontworpen met groeiende teams in gedachten en is gebouwd om bedrijven te helpen bij hun personeelswerving, het schalen van hun teams en het leiden van hun organisaties. Recruitee is je ATS sidekick.
Lees verder
Ubeeo
Partner
Ubeeo
Ubeeo's integratie met CorTexter-software automatiseert het schrijven van vacatureteksten en biedt geavanceerde tekstanalyse en -optimalisatie voor efficiënter en inclusiever recruitment. Alles geïntegreerd in Ubeeo's ATS en direct bruikbaar voor alle gebruikers.
Lees verder
Zoho Recruit
Partner
Zoho Recruit
Zoho Recruit is zowel krachtige werving- en selectiesoftware als een ultramodern Applicant Tracking System dat uw wervingsproces stroomlijnt. Vind de beste talenten sneller, houd cv's en interviews efficiënt bij en loop nooit meer een geweldige werknemer mis.
Lees verder