Bedrijfsprofiel
Carerix

Voor bureaus en werkgevers

Vanuit één frontoffice werven, selecteren en plaatsen. Hoge volumes in weinig tijd met specifieke processen? Stroomlijn het (complexe) uitzendproces door Carerix als frontoffice effectief te koppelen aan je backoffice, verloning of facturatiesysteem.

Partner ecosysteem voor de nieuwste technologische ontwikkelingen

Carerix is continu op zoek naar innovatieve technologieën die ze kunnen combineren met hun platform. Zo is er een samenwerking met CorTexter ontstaan waarmee jij je kunt onderscheiden naar jouw klanten. Met CorTexter's state-of-the-art oplossing voor het schrijven van betere vacatures worden schaarse kandidaten meer verleid om te solliciteren. Zo werk je niet alleen diverser en inclusiever, maar plaats je ook meer kandidaten.

De integratie

De krachtige tekstanalyse van CorTexter's Bias Detector vind je na activatie op een eigen tabblad. Bestaande teksten worden ingelezen, of je schrijft een nieuwe. Alle analyse vindt plaats in één overzichtelijk scherm. Als je klaar bent, sla je de geoptimaliseerde vacature op en kan je verder in het proces zonder iets te hoeven kopiëren of tussen systemen te schakelen.

Koop deze integratie
Partners
Carerix
Partner
Carerix
Gebaseerd op jarenlange ervaring biedt Carerix een modern platform dat het gehele proces van Werving & Selectie, Uitzenden en Detachering ondersteunt, vanuit één systeem. Met een krachtig netwerk van high-tech bedrijven, biedt Carerix state-of-the-art recruitment software.
Lees verder
OTYS
Partner
OTYS
OTYS Go! is cloud-gebaseerde recruitment software dat naadloos ingericht wordt op jouw recruitmentproces. Van het vinden van kandidaten en opdrachtgevers tot het beheren van jouw administratie en alles ertussenin. Samen met partner brengt OTYS jou de nieuwste recruitment tech innovaties.
Lees verder
Recruitee
Partner
Recruitee
Recruitee is krachtige software die het inhuren gemakkelijk maakt. Recruitee is ontworpen met groeiende teams in gedachten en is gebouwd om bedrijven te helpen bij hun personeelswerving, het schalen van hun teams en het leiden van hun organisaties. Recruitee is je ATS sidekick.
Lees verder
Ubeeo
Partner
Ubeeo
Ubeeo's integratie met CorTexter-software automatiseert het schrijven van vacatureteksten en biedt geavanceerde tekstanalyse en -optimalisatie voor efficiënter en inclusiever recruitment. Alles geïntegreerd in Ubeeo's ATS en direct bruikbaar voor alle gebruikers.
Lees verder
Zoho Recruit
Partner
Zoho Recruit
Zoho Recruit is zowel krachtige werving- en selectiesoftware als een ultramodern Applicant Tracking System dat uw wervingsproces stroomlijnt. Vind de beste talenten sneller, houd cv's en interviews efficiënt bij en loop nooit meer een geweldige werknemer mis.
Lees verder