Bedrijfsprofiel
OTYS

Efficiënt en geautomatiseerd werken

OTYS Go! is gebouwd om jou werk uit handen te nemen. Met de recruitmentsoftware van OTYS verbeter je zowel je werkprocessen als de candidate experience.

  1. Geautomatiseerde processen
  2. Gebruikersvriendelijke interface
  3. Gepersonaliseerde dashboards

Alles-in-één

OTYS Go! is modulair opgebouwd en biedt ondersteuning voor het gehele proces. Werving, selectie, maar ook administratieve processen worden ondersteund. Door een koppeling van het recruitmentsysteem met CorTexter kan je de gehele business bedienen vanuit één systeem.

  1. Gekoppelde kandidaat-, vacature- en relatiedatabase
  2. Agenda en e-mail met automatische dossiervorming
  3. Integratie met CorTexter's geavanceerde Bias Detector voor vacature optimalisatie

De integratie

De widget met CorTexter's Bias Detector is eenvoudig te activeren en ziet er hetzelfde uit als de bekende tekstvelden. Het werkt intuïtief en de integratie is naadloos. Alle stappen die je neemt in OTYS software lopen vloeiend in elkaar over.

Koop deze integratie
Partners
Carerix
Partner
Carerix
Gebaseerd op jarenlange ervaring biedt Carerix een modern platform dat het gehele proces van Werving & Selectie, Uitzenden en Detachering ondersteunt, vanuit één systeem. Met een krachtig netwerk van high-tech bedrijven, biedt Carerix state-of-the-art recruitment software.
Lees verder
OTYS
Partner
OTYS
OTYS Go! is cloud-based recruitment software dat naadloos ingericht wordt op jouw recruitmentproces. Van het vinden van kandidaten en opdrachtgevers tot het beheren van jouw administratie en alles ertussenin. OTYS brengt jou de nieuwste recruitment tech innovaties.
Lees verder
Recruitee
Partner
Recruitee
Recruitee is krachtige software die het inhuren gemakkelijk maakt. Recruitee is ontworpen met groeiende teams in gedachten en is gebouwd om bedrijven te helpen bij hun personeelswerving, het schalen van hun teams en het leiden van hun organisaties. Recruitee is je ATS sidekick.
Lees verder