Bedrijfsprofiel
Ubeeo

Ubeeo Partner Ecosystem: Samen Sterker

Ontdek het Ubeeo-partnerecosysteem, een krachtige alliantie met topbedrijven zoals Indeed, Facebook, LinkedIn en CorTexter. Sluit je aan bij dit dynamische netwerk en til je talentteams naar een hoger niveau. Ervaar moeiteloos meer impact met de beste in de branche!

Snelle en Effectieve Vacatureteksten

Woorden maken de vacature. Maar het schrijven van een pakkende vacaturetekst kost tijd, zeker als je streeft naar een toppositie op job boards. Met CorTexter veranderen we dit volledig. Deze slimme tool maakt het schrijven van aantrekkelijke vacatures eenvoudig en snel. CorTexter’s software optimaliseert bovendien de taal en toon van je vacature, terwijl het ook eventuele taalkundige vooroordelen (bias) helder markeert. Zo creëer je snel en zonder voorafgaande training moeiteloos een inclusieve vacature die perfect aansluit bij je doelgroep.

Naadloze Integratie

De samenwerking tussen Ubeeo en CorTexter brengt het beste van twee werelden samen. Dankzij een geavanceerde plug-in binnen de Ubeeo-software, profiteer je van de krachtige schrijfsoftware, tekstanalyses en optimalisaties van CorTexter, zonder extra stappen voor gebruikers of beheerders. Ubeeo en CorTexter delen een passie voor diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie in de arbeidsmarkt en zijn erop gebrand deze partnership tot genoegen van gebruikers verder te ontwikkelen.

Koop deze integratie
Partners
Carerix
Partner
Carerix
Gebaseerd op jarenlange ervaring biedt Carerix een modern platform dat het gehele proces van Werving & Selectie, Uitzenden en Detachering ondersteunt, vanuit één systeem. Met een krachtig netwerk van high-tech bedrijven, biedt Carerix state-of-the-art recruitment software.
Lees verder
OTYS
Partner
OTYS
OTYS Go! is cloud-gebaseerde recruitment software dat naadloos ingericht wordt op jouw recruitmentproces. Van het vinden van kandidaten en opdrachtgevers tot het beheren van jouw administratie en alles ertussenin. Samen met partner brengt OTYS jou de nieuwste recruitment tech innovaties.
Lees verder
Recruitee
Partner
Recruitee
Recruitee is krachtige software die het inhuren gemakkelijk maakt. Recruitee is ontworpen met groeiende teams in gedachten en is gebouwd om bedrijven te helpen bij hun personeelswerving, het schalen van hun teams en het leiden van hun organisaties. Recruitee is je ATS sidekick.
Lees verder
Ubeeo
Partner
Ubeeo
Ubeeo's integratie met CorTexter-software automatiseert het schrijven van vacatureteksten en biedt geavanceerde tekstanalyse en -optimalisatie voor efficiënter en inclusiever recruitment. Alles geïntegreerd in Ubeeo's ATS en direct bruikbaar voor alle gebruikers.
Lees verder
Zoho Recruit
Partner
Zoho Recruit
Zoho Recruit is zowel krachtige werving- en selectiesoftware als een ultramodern Applicant Tracking System dat uw wervingsproces stroomlijnt. Vind de beste talenten sneller, houd cv's en interviews efficiënt bij en loop nooit meer een geweldige werknemer mis.
Lees verder