Bedrijfsprofiel
Recruitee

Beheer je recruitment proces

Start met werven. Meet jouw processen. Leid jouw organisatie.

Start Van gebruiksvriendelijke funnels naar een gemakkelijk te bewerken werken-bij site, je recruitment start je met een paar klikken.

Proces Gebruik Recruitee's geautomatiseerde acties en aanpasbare templates om je recruitment te versterken. Til je recruitment naar een hoger niveau met best practices en standaardtechnieken.

Leid Stimuleer je recruitmentdoelen met op maat gemaakte onboarding voor een aangepaste inrichting van je team of profiteer van API toegangen voor een uniforme HR-tech-stack. Zorg ervoor dat je recruitment-ambities vervuld worden door een ATS dat bij je past.

De integratie

Alle voordelen van Recruitee en CorTexter zijn gebundeld om jouw vacatures naar het beste resultaat te laten leiden. Het werkt eenvoudig:

  1. Schrijf je vacature in Recruitee
  2. Ga naar de CorTexter partner-integratie website en kies de vacature die je wil optimaliseren
  3. Gebruik onze analyses, aanwijzingen en tips om aanpassingen te maken en sla je aangepaste vacature op
  4. In Recruitee vind je direct de aangepaste vacature terug

Koop deze integratie
Partners
Carerix
Partner
Carerix
Gebaseerd op jarenlange ervaring biedt Carerix een modern platform dat het gehele proces van Werving & Selectie, Uitzenden en Detachering ondersteunt, vanuit één systeem. Met een krachtig netwerk van high-tech bedrijven, biedt Carerix state-of-the-art recruitment software.
Lees verder
OTYS
Partner
OTYS
OTYS Go! is cloud-gebaseerde recruitment software dat naadloos ingericht wordt op jouw recruitmentproces. Van het vinden van kandidaten en opdrachtgevers tot het beheren van jouw administratie en alles ertussenin. Samen met partner brengt OTYS jou de nieuwste recruitment tech innovaties.
Lees verder
Recruitee
Partner
Recruitee
Recruitee is krachtige software die het inhuren gemakkelijk maakt. Recruitee is ontworpen met groeiende teams in gedachten en is gebouwd om bedrijven te helpen bij hun personeelswerving, het schalen van hun teams en het leiden van hun organisaties. Recruitee is je ATS sidekick.
Lees verder
Ubeeo
Partner
Ubeeo
Ubeeo's integratie met CorTexter-software automatiseert het schrijven van vacatureteksten en biedt geavanceerde tekstanalyse en -optimalisatie voor efficiënter en inclusiever recruitment. Alles geïntegreerd in Ubeeo's ATS en direct bruikbaar voor alle gebruikers.
Lees verder
Zoho Recruit
Partner
Zoho Recruit
Zoho Recruit is zowel krachtige werving- en selectiesoftware als een ultramodern Applicant Tracking System dat uw wervingsproces stroomlijnt. Vind de beste talenten sneller, houd cv's en interviews efficiënt bij en loop nooit meer een geweldige werknemer mis.
Lees verder