Customer Engagement Manager

Customer Engagement Manager

Het Customer Engagement-team bouwt langdurige partnerships op met HR, Recruitment en Talent Acquisition verantwoordelijken om het hen gemakkelijk te maken om ten volle van de diensten van CorTexter te genieten. De Customer Engagement Manager is verantwoordelijk voor het genereren van leads, het informeren van prospects en het ondersteunen van nieuwe klanten bij het eerste gebruik. De Customer Engagement Manager begrijpt de behoeften van onze klanten, van CorTexter, en van de recruitment tech industrie om relaties op te bouwen waarin gebruiksgemak en -plezier centraal staan. Je creëert zo invloed op de doorontwikkeling van onze producten.

Als Customer Engagement Manager van CorTexter word je de expert in onze web-based software en toon je een grondige kennis van de features en kenmerken ervan. De belangrijkste verantwoordelijkheden van deze functie zijn:

Activiteiten

Capaciteiten

CorTexter

We zijn klein,hebben mooie software met slimme distributie via recruitment platformen en doen een enorme belofte aan de markt. Onze cultuur is creatief en inclusief; we omarmen zelfstandigheid en kritisch denken. Onze reis is nog maar net begonnen en jij kan mede bepalen waar we heen gaan.

Ben je geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op of solliciteer direct.
Contactpersoon:
Miguel van Bodegom
Mail naar:
hello@cortexter.com