Ontmoet onze CorTextians

Wij zien een toekomst waarin alle werkzoekenden gelijk zijn, gelijke kansen krijgen en gelijk behandeld worden. In die toekomst zijn we meer dan onze diploma's en cv's. We hebben als missie om de arbeidsmarkt rechtvaardiger, diverser en inclusiever te maken. Wereldwijd.

We doen dat door elke HR-verantwoordelijke en recruiter superkrachten te geven met onze meedenkende software. We stellen onze klanten in staat om de gehele kandidaat te zien en op feiten gebaseerde selectie beslissingen te nemen.

MENSEN ALS BRANDSTOF VOOR DE MISSIE
De mensen achter CorTexter
FOUNDER / CEO
Miguel

Ondernemer. Innovatie en AI strateeg. Maakt recruitment data gedreven en eerlijk voor iedereen door technologie in te zetten.

CO-FOUNDER / CTO
Erik

Het is Erik's missie om mensen blijer te maken. Hij doet dat door te focussen op een aspect waar we veel tijd aan besteden: werk.

Director Sales & Marketing
Jacqueline

Een echte ondernemer, recruiter, marketeer en sales. Haar kracht ligt in het bouwen van nieuwe menselijke verbindingen.

DATA SCIENTIST
Simran

Computer wetenschapper die vooroordelen met machine learning te lijf gaat. Onderzoekend met praktische inslag.

UX-UI DESIGNER
Lakiesha

Kritische interactie ontwerper en visueel designer. Ze heeft elegantie hoog in het vaandel. Leert snel en doet snel.

DATA SCIENTIST
Nathan

Probleemoplosser en computer wetenschapper. Schetst het grote plaatje en vult dan in met concrete oplossingen. Podcaster.

UX-UI DESIGNER
Charissa

De details zijn net zo belangrijk als haar ideeën voor het geheel. Daagt zichzelf uit. Ze stelt de mens en de wens centraal.

DEVELOPER
André

Carrière switcher met groot talent om verbeteringen te zien. Hij is een code kraker. Leergierig, niet snel tevreden en werkt hard.

senior full-stack developer
Vacature

We verwelkomen graag een  doortastende full-stack developer die ons product naar de volgende fase helpt. Meer...

THINKING MACHINE
Algo

Algo is de computer die we eren. We zijn dank verschuldigd aan alle onderzoekers en programmeurs die wereldwijd bijdragen aan computer wetenschappen en op wiens schouders we staan.