Bedrijfsprofiel
Lever

Lever Partner Ecosystem

Lever werkt samen met toonaangevende partners om talentteams te helpen moeiteloos meer te doen. Word lid van een ecosysteem dat het beste van het beste omvat, zoals Slack, Zoom, LinkedIn en CorTexter.

Creating inclusive job descriptions

In functiebeschrijvingen zijn woorden van belang. De taal en toon die in functiebeschrijvingen worden gebruikt, kunnen kandidaten ervan weerhouden om te solliciteren, vooral als taal niet inclusief is. Gelukkig kunnen sommige tools helpen bij het analyseren en optimaliseren van de taal die wordt gebruikt bij het opstellen van vacatures. Deze tools zijn waardevolle toevoegingen, omdat ze discrepanties of rode vlaggen kunnen laten zien die de potentie hebben om kandidaten te beledigen, te verwarren of te bevooroordelen.

De integratie

CorTexter biedt haar geavanceerde tekst analyses en optimalisaties via een plug-in binnen Lever's software. Zo zijn de krachten van Lever en CorTexter gebundeld zonder dat gebruikers extra stappen hoeven te nemen. Lever en CorTexter streven allebei naar diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie in de arbeidsmarkt en zijn erop gebrand deze partnership tot genoegen van gebruikers verder te ontwikkelen.

Koop deze integratie
Partners
Carerix
Partner
Carerix
Gebaseerd op jarenlange ervaring biedt Carerix een modern platform dat het gehele proces van Werving & Selectie, Uitzenden en Detachering ondersteunt, vanuit één systeem. Met een krachtig netwerk van high-tech bedrijven, biedt Carerix state-of-the-art recruitment software.
Lees verder
Lever
Partner
Lever
Wervingssoftware om de meest strategische problemen van bedrijven aan te pakken, dat biedt Lever sinds 2012. Lever injecteert hun waarden - samenwerking, transparantie en menselijkheid - in hun recruitment software en zetten persoonlijke groei, talent en teamwerk centraal.
Lees verder
OTYS
Partner
OTYS
OTYS Go! is cloud-gebaseerde recruitment software dat naadloos ingericht wordt op jouw recruitmentproces. Van het vinden van kandidaten en opdrachtgevers tot het beheren van jouw administratie en alles ertussenin. Samen met partner brengt OTYS jou de nieuwste recruitment tech innovaties.
Lees verder
Recruitee
Partner
Recruitee
Recruitee is krachtige software die het inhuren gemakkelijk maakt. Recruitee is ontworpen met groeiende teams in gedachten en is gebouwd om bedrijven te helpen bij hun personeelswerving, het schalen van hun teams en het leiden van hun organisaties. Recruitee is je ATS sidekick.
Lees verder
Zoho Recruit
Partner
Zoho Recruit
Zoho Recruit is zowel krachtige werving- en selectiesoftware als een ultramodern Applicant Tracking System dat uw wervingsproces stroomlijnt. Vind de beste talenten sneller, houd cv's en interviews efficiënt bij en loop nooit meer een geweldige werknemer mis.
Lees verder